Bij alle reparaties en ombouw streef ik altijd naar de beste kwaliteit en natuurlijk ontvangt u altijd een factuur met garantiebewijs.

 

Ombouwsets

Mijn leverancier van ombouwsets houdt constant de ontwikkelingen op de E-bike markt in de gaten. Hierdoor kan een zeer hoge kwaliteit worden gegarandeerd. Op alle onderdelen wordt minimaal 2 jaar volledige garantie gegeven. 

 

Wielen met motor

Alle wielen zijn gemaakt met:
– Dubbelwandige aluminium velgen
– Gebuste spaakgaten
– RVS spaken 13G (2,3 mm dik)

 

Controller (regelunit van de E-bike)

De controller wordt geleverd met de nieuwste mosfets (vermogenstransistor) techniek, waarin de schakelweerstand verlaagd is van 900 naar 300 mΩ. Hierdoor is het motorrendement gestegen van 80 naar 85%. Dit heeft tot gevolg dat bij gelijke accucapaciteit de  actieradius 5% groter is.

 

Motoren

De motoren leveren, ook bij lage toeren, een afgegeven vermogen (kracht op de weg) van 250 Watt. Bij veel andere motoren is het opgenomen vermogen maximaal 250 Watt en het afgegeven vermogen is beduidend minder. Vooral bergop is de kracht van onze motoren daardoor goed merkbaar. Je hoeft niet bang te zijn voor een helling van 10%.

De (voorwiel) motoren zijn gemaakt om 350 Watt te kunnen leveren. Bij gebruik voor een E-bike van 250 Watt, presteert de motor onder zijn maximum, waardoor de levensduur extra wordt verlengd.

 

Accu

Er zijn verschillende typen accu's verkrijgbaar die verschillen in capaciteit en plaats op de fiets