Via deze pagina kun je een reactie achterlaten over jouw bevindingen met Peters Fietsproject.

11-04-2024  Berdie

"Mijn fiets was aan nieuwe banden toe. Na een appje kon ik al binnen een half uur terecht en drie uur later was mijn fiets weer prima in orde! Peter is van de details en de service: alles was ook gesmeerd en zelfs mijn fietsbel had hij aangedraaid. Ik ben dik tevreden en kom zeker weer terug!"

 

09-04-2024  Lucas van Delft

"Super snel geholpen, spot goedkoop en ook nog eens voor het goede doel, denkt met je mee en geeft van te voren een goede prijsopgaaf, hier ga ik vaker heen!"

 

14-02-2024  Katja

"We hebben onze Gazelle Cabby laten ombouwen door Peter en de gehele ervaring is positief geweest: de communicatie, transparantie, prijs, kwaliteit. Onze fiets fiets nu heerlijk licht en kan weer jaren mee!"

 

07-02-2024 Isis Verhaag

"Ik was bereid om een nieuwe (tweedehands) fiets te kopen, maar op aanraden van een vriend van me heb ik mijn fiets toch bij Peter ingeleverd voor reparatie. Super aardige man en werkt snel en eerlijk. Erg blij met mijn keuze en mijn fiets fietst als nieuw!"

 

04-12-2023  Nicoline

"Ben heel blij met de dienstverlening door Peter. Vriendelijk en snel. En uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Terwijl er ook nog een bedrag naar een goed doel gaat!"

 

10-10-2023  Jan

"snel, duidelijk, vriendelijk, correct, transparant ... prima ..."

 

03-10-2023  Marieke

"Absoluut een aanrader om je fiets hier te brengen. Peter werkt vlot en vakkundig! Top."

 

07-09-2023  Pieter Luteijn

"Professioneel maatwerk. Een onbetaalbaar koopje."

 

06-09-2023  Greet Visser

"Weer prima geholpen door Peter. Klantvriendelijk en doeltreffend. Aanbevelingswaardig!

 

22-08-2023 Richard

"Zeer tevreden met het werk van Peter.
Factuur ook duidelijk en overzichtelijk."

 

04-08-2023 Nouri

"Erg gelukkig om een persoon als Peter ontmoet te hebben. Via deze weg wil ik Peter bedanken. Zijn deskundigheid en het werk dat hij heeft geleverd is van topklasse. Hij legt alles helder uit en is zeer behulpzaam. Ik beveel hem iedereen aan. Nogmaals erg bedankt Peter."

 

13-7-2023 Elise

"Door Peter m’n fiets om laten bouwen naar een elektrisch exemplaar. Wat een goede keuze! Peter heeft zeer netjes gewerkt en het rijdt heerlijk. Fantastisch ook om gelijk een goed doel te hebben gesteund. Enorm bedankt, Peter!"


26-6-2023 Anneke en Frans de Kok

"Snel en kundig geholpen door Peter met fijne communicatie bij de reparatie van onze fiets. Daarnaast fantastisch dat hiermee wordt bijgedragen aan goede doelen."

 

21-5-2023 Jan Bekkers

"Twee ritten gemaakt op onze door Peter geëlektrificeerde tandem. Rijdt geweldig en echt fantastisch netjes en deskundig omgebouwd.
Aardige kerel, heel deskundig en niets is te veel gevraagd.
Een topper!"

 

19-5-2023 Hilde Stigter

"Top fietsenmaker. Super behulpzaam, goede adviezen en bakfiets is voor een echte topprijs gemotoriseerd gemaakt."

 

31-3-2023 Elsa Glas

"Onze elektrische bakfiets was toe aan een onderhoudsbeurt. Peter is soepel in plannen afspraak, houdt prettig contact via app. Onderhoud snel gerealiseerd, kende zelfs de dealer waar we de bakfiets kochten èn heeft hem daarheen gebracht in verband met garantie op motor. Waar vind je zo'n service! En tof dat een deel van de opbrengst terecht komt bij Present, geeft tevreden gevoel;) Peter en zijn fietsproject zijn een aanrader!"


25-3-2023 Janine

"Mijn mamafiets laten ombouwen naar een elektrisch exemplaar. Peter dacht goed mee over de mogelijkheden en heeft naast een ombouwset ook nog een voordrager en mand gemonteerd. Alles is keurig afgewerkt en ik ben echt heel blij nu met mijn fiets. Ik had dit eerder moeten doen en raad het dan ook iedereen aan! Ik zal zeker voor onderhoud ook bij Peter terugkomen. Dat je met de opdracht ook meteen een goed doel steunt is echt gaaf, en daarnaast vind je dit soort werkzaamheden natuurlijk nergens voor zo’n lage prijs. Enorm bedankt voor alles Peter!"


17-2-2023 Helena

"Mijn elektrische fiets van een aantal jaren jaar oud heeft Peter vakkundig omgebouwd met een nieuwe motor en accu. Weer als nieuw! Ik kan weer een aantal jaren van deze fiets genieten en steun ook nog eens een goed doel. Peter je bent geweldig!"

 

14-2-2023 Maartje

"Wat zou het fijn zijn als iedereen zo goed werk leverde als Peter: hij is snel, vriendelijk, vakkundig, denkt mee en dat allemaal voor een hele vriendelijke prijs waarmee ook nog een goed doel ondersteund wordt.
In één woord: geweldig"

 

11-2-2023 Ruud
"Mijn oude fiets is door de liefde en het vakmanschap van Peter uit de as herrezen, voor een bedrag waarvoor ik me bijna schaam om het te betalen. Ik laat gelijk een elektrische fiets bouwen door hem. Bedankt, Peter!"

 

3-2-2023 Sam
"Heel snelle en ontzettend vriendelijke service. Zowel onze stads- als racefiets werden weer in topconditie gebracht. Bedankt Peter!"

 

31-1-2023 Ria
"Fiets rijdt weer als een zonnetje. Bedankt Peter"

 

25-1-2023 Corrine

"Zo'n snelle en goede service is ongekend. Mijn fiets en ik zijn er blij mee en voor een stuk minder geld dan de fietsenwinkel. Wat ook mooi is, is dat Peter een deel van de vergoeding overmaakt aan een goed doel."

 

23-1-2023 Alexandra

"Mijn fiets waarmee ik elke dag op en neer fiets, begaf het en er was een snelle opknapbeurt nodig. Voordat ik Peter had benaderd, was ik bij een andere fietsenmaker waar het 3x zo duur was. Hij heeft de fiets op alle mogelijke manieren in een topconditie teruggegeven en meer opgeknapt dan waarvoor ik in eerste instantie een reparatie nodig had. Communicatie was erg duidelijk, de eerste die ik bel als mijn fiets weer wat nodig heeft! Ook gelijk naar al mijn vrienden doorgestuurd."


17-1-2023 Erna

"De accu van de elektrische fiets was versleten. Peter heeft goed meegedacht en verschillende opties geboden. Fiets is weer voor jaren klaar . Ook mijn gewone fiets weer helemaal top na een beurt. Ik dacht geen conditie meer te hebben maar na een onderhoud aan de fiets bij Peter rijd ik weer fluitend verder."

 

14-1-2023 Giulia Gatti

"Fast, professional and honest pricing. Highly recommend! (vert. "Snel, professioneel en eerlijke prijzen. Zeer aan te bevelen!")

 

6-9-2022 Christi, Hendrik Ido Ambacht

"Onze dochter kan nu met een flinke steun in de rug naar Rotterdam fietsen vanuit Hendrik Ido ambacht dankzij haar, door Peter, omgebouwde fiets. Peter communiceert open en eerlijk. Hij reageert en levert snel. Bij 'oplevering' krijg je een duidelijke instructie en het is heerlijk om te weten dat je te maken hebt met een duidelijk integere man. Ik kan dit iedereen aanraden. Een snelle fiets, met een lange accuduur, voor een mooi bedrag!"

 

14-7-2022 Tineke, Den haag

"Ik heb mijn gestolen fiets weer terug! Helaas behoorlijk beschadigd. Maar Peter heeft hem weer prachtig opgeknapt. Alles werkt weer! Alle kale plekjes zijn gelakt, de fiets ziet er weer als nieuw uit. Peter werkt niet alleen met 'technisch inzicht', maar werkt echt vanuit zijn hart. Dank!"

 

24-5-2022 Roel, Den Haag

"Ik heb mijn Brompton bij Peter’s Fietsproject in Delft laten ombouwen naar een e bike. De fiets heb ik op een zaterdagochtend bij Peter afgeleverd en kon hem de maandag daarop al ophalen.

Naast het ombouwen heeft Peter er nieuwe verlichting opgezet, de spanning van de spaken gecontroleerd, de fiets schoongemaakt en de ketting gesmeerd. Het uitgevoerde werk ziet er spic en span uit.

Peter weet niet alleen wat hij doet, hij kan het ook. Wat ik ook heel fijn vind is dat hij op rustige en duidelijke manier communiceert.

Door astma ben ik kortademig en kan tegenwind, een vals plat of een net te lange route het plezier in de fietstocht verminderen. De door Peter gemonteerde motor heeft alles in huis om dat te voorkomen. Sterker nog de motor heeft in zijn hoogste stand voldoende power om mij, mijn overgewicht en het extra gewicht van de accu en motor een steil Delfts bruggetje op te trekken. Ik ga nog veel plezier hebben van deze keuze."

 

23-5-2022, Marcel

"Thank you Peter, you did a wonderful job, repairing my city-tour bike. Also Peter communicates very well."

 

19-5-2022 Corinne

"Ik ben weer heel tevreden over de service van Peter. Alles heel snel doorgesproken en vind het heel mooi dat er ook aan een goed doel gedacht wordt. Bedankt"

 

09-5 2022 Ifrah

"Thanks to Peter, my bike journeys are so much smoother now. He went beyond the main issue of my bike to help it's maintainence. Thanks Peter!"

 

19-4-2022 Joris

"Peter heeft onze - door hem omgebouwde- elektrische bakfiets een onderhoudsbeurt gegeven en een slag uit het wiel gehaald. Fiets ziet er weer splinternieuw uit en fietst heerlijk. Heel tevreden over de service!"

 

16-04-2022 Jaqueline

"Weer supersnel en goed geholpen. Altijd overleg over mogelijkheden en mooi dat hiermee goed doel wordt gesteund!"

 

09-04-2022 Christine

"Onze bakfiets heeft weer een goede onderhoudsbeurt gehad! Afspraken zijn snel gemaakt en mooi dat op deze manier goede doelen worden gesteund!"


22-02-2022 Nel

"Mijn fiets is weer snel en vakkundig gefixt voor een mooi bedrag. Ik blij, Jeugd met een opdracht blij"


23-12-2021 W. Renaud

"Snelle en goede/ prettige/ vakkundige ombouw van een gewone fiets naar een E-bike met voorwiel motor voor mijn vrouw die polio heeft gehad en weinig kracht in haar been heeft voor een krachtsensor in een middenmotor.  Zij en ik zijn heel blij." 

 

13-12-2021 Wim van Berkel

"Snelle service, goede kwaliteit, duidelijke adviezen, heldere communicatie. Kort door de bocht, gewoon prima !!!"

 

18-11-2021 Emilio

"As a foreign student that's not used to dealing with bikes, Peter has been a great help for repairs. My bike works perfectly now, and Peter has put in extra effort and material to make sure that everytime I left, my bike was in the best condition it could be, at a low price. Bedankt Peter!"

(vertaling: "Als buitenlandse student die niet gewend is om met fietsen om te gaan, is Peter een grote hulp geweest bij reparatie. Mijn fiets werkt nu perfect en Peter heeft er extra moeite en materiaal gestoken om ervoor te zorgen dat als ik wegging, mijn fiets in de beste staat is die het zou kunnen zijn, tegen een lage prijs."

 

05-11-2021 Michael Rappa

Fantastische hulp.
Fiets rijdt weer lekker.
Ik geef het door aan andere mensen,
Bedankt Peter 👍😉

 

03-07-2021 Frits van Geenen

"Peter is inderdaad een hele goede fietsenmaker! Zoals hieronder al blijkt. Ik kan er alleen maar een positief verhaal aan toevoegen. Ik kocht bij hem recent een goed uitziende Batavus E-bike voor een mooi prijsje. De fiets rijdt super, ik heb er al ruim 270 km mee afgelegd. Mijn tweede fiets heeft hij die avond ook snel van twee nieuwe banden voorzien en hij bracht de twee fietsen netjes bij mij thuis. Een probleem met de rem op mijn oude fiets heeft hij vandaag snel en heel goedkoop opgelost, en ook een rammeltje in de E-bike is nu geheel verdwenen. Verder geeft hij een goede garantie, op de nieuwe accu zelfs twee jaar. Dus de lezer snapt wel dat ik hem graag bij u wil aanbevelen! Kortom: onze ontmoeting is hele fijne ervaring geweest."

 

01-06-2021 Marica Beemer

"Peter heeft er weer een nieuwe trouwe klant bij. Ik kocht een 2e hands semi-ligfiets omdat ik hoopte na 30 jaar weer te kunnen fietsen op een fiets die een andere houding forceert. Alles besproken met Peter en gekozen voor een ombouw systeem waardoor ik ook met mijn handicap toch kan fietsen met ondersteuning. Nou, dat is gelukt:-) Er zitten hier 2 breed lachende mensen bij te komen van het eerste stukje fietsen in 30 jaar. De prijs, de garantie en de kwaliteit zijn geweldig en Peter heeft de fiets er als nieuw laten uitzien. Uiteraard ook erg te spreken over de goede doelen waar Peter zijn uurloon aan geeft. Mocht je nog twijfelen.....gewoon doen! Wij zijn 100% tevreden!"

 

11-05-2021 Loes

"Onze fietsen worden intensief gebruikt en rammelen nog wel eens aan alle kanten. Keer op keer weet Peter dit perfect op te lossen. Wij zijn zeer tevreden klanten! Peter licht altijd duidelijk toe wat er aan de hand is en werkt heel snel, waardoor we binnen no-time weer kunnen peddelen (-; De steun aan goede doelen is echt top! Een echte aanrader."

 

07-05-2021 Ted de Korte

"Na val met fiets, Peter mijn 20 jaar oude Koga gerepareerd en alles weer schoonmaakt, Ziet en rijd weer als nieuw. Peter steunt hiermee het goede doel Petersfietsproject."

 

23-03-2021 Corinne du Burck

"Ik heb mijn Dahon vouwfiets door Peter laten ombouwen. Hij heeft het fantastisch gedaan. Ben heel tevreden over zijn manier van werken. Hij wil een perfect eindresultaat. Hele vriendelijke man die ook geen winst wil maken en zijn uurtarief naar goede doelen projecten stort."

 

04-02-2021 Agnes Walker

"Wederom top geholpen door Peter. Door minder mobiliteit is mijn Giant ´boodschappen` fiets van 15 jaar oud ook door Peter in een super snelle tijd omgebouwd en schoongemaakt. Ik heb weer een nieuwe fiets. Top ook dat Peter dit fietsproject heeft, en daardoor ook een heel goed doel steunt."

 

07-12-2020 Agnes Walker

"Ik ben super fijn geholpen door Peter.
Mijn 20 jaar oude Koga Miyata Adventure Lady fiets, heeft Peter helemaal nagekeken en weer als nieuw
omgebouwd tot E-bike. Ondanks de drukke vakantie tijd en moeizame levering van onderdelen en ook nog eens Corona ben ik er al regelmatig op weg mee geweest. Jammer dat het weer het even niet toelaat, maar straks er weer veel mee op pad."

 

09-11-2020 Henk Algra

"Weer supersnel geholpen door Peter. En alle gepiep is meteen verleden tijd."

 

26-10-2020 Jaqueline

"Haast 'service aan huis' met Peter als buurman in de wijk. Snelle, vriendelijke en zeer goede service en garantie, ook als de band toch weer lek blijkt te zijn (niet omdat hij niet goed geplakt is door Peter!). En fijn om zo ook een goed doel te steunen. Kortom: een aanrader!"

 

3 oktober 2020 Marin

"Vandaag ben ik met een gescheurde buitenband gestrand in Delft. Via Google ben ik bij Peter terechtgekomen en direct goed geholpen. Peter was erg vriendelijk en had het probleem snel opgelost. Dit deed hij voor een hele redelijke prijs en dat hiermee ook nog een goed doel wordt gesteund spreekt mij erg aan. Ik zou hem zeker aanbevelen!"

 

2 oktober 2020 Romulus Petrina 

"Peter heeft ons geweldig geholpen met de reparaties aan onze fietsen. Omdat we erg tevreden waren, hebben we ook de fietsen van onze buren ter reparatie naar Peter gebracht.
Peter is heel nauwkeurig en stipt. Je kunt op hem rekenen. De fietsen worden met degelijke materialen gerepareerd. Peter loopt als extra service ook nog altijd even de fiets na om verborgen gebreken te verhelpen. Peter repareert niet alleen eenvoudige zaken, maar lost ook ingewikkelde problemen op.
Het spreekt ons heel erg aan dat Peter het geld van zijn werkloon doneert aan belangrijke kerkelijke projecten . Wij waarderen dat zeer. Peter is een rustige, aangename man met wie je gemakkelijk afspraken kunt maken.
Wij bevelen hem heel graag aan!"

 

2 september 2020 Greet Visser

"Zeer tevreden over Peter zijn advies en service.
Heel blij met het ombouwen van nogal zwaar trappende fiets in een e-bike.
Kan Peter van harte aanbevelen!"

 

23 juli 2020 Marleen Berkhof

"Gisteren eerste rit gemaakt op onze door Peter omgebouwde koga’s tot e-bike. Wat een weelde. Wij twee heerlijke nieuwe fietsen en hebben hiermee ook nog het goede doel gesteund."

 

18 juli 2020 T.G. Klomp

"Het ombouwen van een 3 jarige fiets naar een e- bike gewoon een fantastisch idee je krijgt hem binnen een dag tijd weer keurig mee en ook weer voor een goed doel."

 

25 april 2020 Henk

"Mijn oude bakfiets om laten bouwen naar e-bike ,geweldig!! Ben er heel blij mee
en je steunt ook nog een goed doel"

 

15 april 2020 Dick

"Ombouwen van onze 2-jarige transportfiets naar een e-bike: fantastisch resultaat en je rijdt er zo mee weg. Peter had tijd en was met 3 dagen klaar. Goede communicatie, komt afspraken na en je helpt een goed doel. Zijn project is een echte Win-Win situatie. Goed initiatief en ga zo door!!"

 

4 maart 2020 Helena en Narciso

"Het project van Peter is een Win-Win project. Een fiets waarvan wij dachten dat het niet meer te repareren was, is zo goed gerepareerd dat wij er nog jaren op kunnen fietsen. En we helpen een goed doel. Hoe mooi is dat !!! Peter je project is een geweldig initiatief!"

 

7 februari 2020 Janet

"Wat een geweldig idee toen ik hoorde van dit project. Ik wilde een elektrische fiets maar m'n 'oude' fiets niet wegdoen. Nu heb ik beiden!! Bedankt Peter, ook voor de snelle afhandeling, plus de extra dingen die je aan mijn fiets hebt gedaan :-)"

 

20 januari 2020 Jolanda Klapwijk

"Ik heb mijn bakfiets elektrisch laten maken door Peter . Het is heel bijzonder hoe hij mij geholpen heeft door persoonlijk mijn bakfiets op te halen en toen 10 kilometer moest fietsen naar z'n werkplaats in Delft. De fiets ook weer thuis gebracht, tot de voordeur! Ik ben heel blij met dit systeem van Veldia, je zoeft over de weg! Kan het iedereen aanbevelen!!!"

 

20 november 2019 Marzia

"Ik heb mijn fiets laten ombouwen naar een e-bike bij Peter. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Goede en snelle communicatie met Peter. Daarnaast kon het op korte termijn geregeld worden. Uitstekende dienstverlening!"

 

10 augustus 2019 Liset

"Superblij met mijn omgebouwde Giant tot E-Bike. Fiets rijdt perfect. Fijne en duidelijke communicatie met Peter. Overweegt u uw huidige fiets te laten ombouwen tot E-Bike? Niet twijfelen maar gewoon DOEN!"

 

8 juni 2019  Wim Karsdorp

"Ik heb bij mijn collega Peter een ombouwset gekocht en dit samen met een andere collega gemonteerd. Echt super zoals ik geholpen ben. Ik gebruik hem nu regelmatig voor woon/werk verkeer. Nooit geweten dat fietsen zo leuk kan zijn. Bedankt Peter."

 

3 juni 2019  Janneke van Herk

"Vandaag mijn eerste fietsroute van 40 km erop zitten nadat Peter de fiets heeft omgetoverd naar een e-bike.
Super! Goede en nette service en de fiets rijdt heerlijk. Al lange tijd nagedacht over een e-Bike maar de kosten van een nieuwe e-bike hielden mij tegen totdat wie via een buurvrouw werden gewezen op Peters Fietsproject. Erg tevreden en een echte aanrader! Het mooie is dat het arbeidsloon wordt gegeven aan een goed doel! Super mooi project Peter. Ga zo door."

 

21 mei 2019  Dick Roobol

"Ik hoorde, via iemand anders, van Peters fietsproject en ben meteen gaan kijken op zijn site en op de site waar de onderdelen voor een e-bike vandaan komen. Mijn vrouw had al langer een e-bike en die fietst enorm goed. Aangezien ik nog een goede (extra) fiets in de schuur had staan, heb ik de stap gewaagd. Nou, dat was een goede beslissing, want ik ben zeer tevreden over Peters vakmanschap, ik heb er een hele goede, fijne fiets voor teruggekregen, voor een zeer redelijke prijs. Dit is voor iedereen aan te raden die nog een goede fiets heeft en overweegt om hem in te ruilen voor een e-bike. Peter, bedankt."

 

8 april 2019  Hans Fekkes

"Na lang wikken en wegen of het een nieuwe e-bike of een omgebouwde fiets zou worden, en na in contact te zijn gekomen met Peter, besloten voor het laatste. En daar hebben mijn vrouw en ik geen spijt van. Fietsen als nieuw teruggekregen, fietsen is weer een feest geworden zeker als je de prijs in ogenschouw neemt. Feitelijk hebben we twee E-bikes voor de prijs van één! Kan iedereen Peter's fietsproject van harte aanraden."

 

28 maart 2019  Piet en Christien

"Peter heeft onze fietsen omgebouwd tot e-bike. We zijn zeer tevreden over het resultaat, de kwaliteit, zijn service, zijn heldere en transparante wijze van communiceren over de techniek, de mogelijkheden en de financiële afhandeling. Echt een aanrader om bij Peter je fiets te laten ombouwen, temeer omdat ook zijn concept natuurlijk fantastisch is!"

 

8 maart 2019  fam. Mourits

"We hebben onze fiets om laten bouwen tot een e-bike. Goede voorlichting gekregen en niet duur. We zijn er heel tevreden over hoe alles gegaan is en hoe we geholpen zijn. De fiets heeft een grote actie radius, er kunnen veel kilometers mee gefietst worden! Dank voor werk en goede service! Mooie bijkomstigheid is dat Peter het arbeidsloon doneert aan goede doelen!"

 

15 januari 2019, Coby Broos

"Mijn fiets is door Peter omgebouwd tot e-bike. In zeer korte tijd.
Vooraf duidelijke uitleg over mogelijkheden en kosten.
Ziet er piekfijn uit. Een prima initiatief om het arbeidsloon te doneren aan goed doel!
Zeer aan te raden!"

 

2 januari 2019, Mark en Aafke

"Peter heeft een gedetailleerde kennis van fietsonderdelen.
Zoekt naar en analyseert het probleem.
Gaat vervolgens aan de slag met als resultaat een fiets die weer rijdt als een zonnetje.
Peter is een betrouwbaar persoon, geeft een eerlijk advies en eerlijke prijs --> een aanrader om je fiets door hem te laten repareren."

 

9 december 2018, Henk van der Wel

"zeer tevreden over mijn E-bike, goed advies en kennis door Peter, complimenten!!"

 

7 december 2018, Henk Algra

"Betrouwbaar en degelijk: dat zijn kenmerken van de wijze waarop Peter fietsen repareert. En ook nog snel en een goede service! En dat allemaal niet voor zichzelf, maar voor een goed doel."

 

18 oktober 2018, Corina Grabijn

"Snel en heb gebruik kunnen maken van een leenfiets. Goede service en het uurloon gaat naar een goed doel!"

 

12 oktober 2018, Alexander

"Heldere communicatie, en net het stapje extra in de service die de verwachtingen overtreft. Hier maak ik vaker gebruik van."

 

11 oktober 2018, Rob van den Berg

"Peter heeft mijn fiets (Batavus) in maart 2018 omgebouwd tot E-bike. Sindsdien al vele ritten naar Haarlem gefietst waarbij de auto kan blijven staan. Dat scheelt kosten die ik liever in een goed doel steek ;-). De fiets rijd helemaal top."

 

11 oktober 2018, Marianne vd Kant

"Vooraf een goede uitleg van de mogelijkheden en prijs. Een snelle levering en goede service. Helemaal top."

 

10 oktober 2018, Rob van Woudenberg

"Peter geeft hele goede service en is pas tevreden als de klant ook tevreden is. Hij werkt snel en het het resultaat is zeer goed. En dan ook nog voor een goed doel. Het mes snijdt aan meerdere kanten. Ik ben blij met hem en raad anderen aan ook naar hem toe te gaan."

 

9 oktober 2018, Leny

"Had een fijne fiets waar ik door omstandigheden niet meer prettig op fietste, maar na het ombouwen naar een E-bike weer naar volle tevredenheid en heel veel plezier op kan fietsen."

 

9 oktober 2018, Nynke

"Peter werkt snel en precies, wij zijn heel tevreden!"

 

9 oktober 2018, Elly Milder

"Geweldige service! Mijn fiets ziet er uit als nieuw en handig met de haal en breng service .En ook nog voor het goede doel!! Ik ben meer dan tevreden."

 

9 oktober 2018, Harmen Talstra

OP EEN STALEN ROS (vrij naar Kees Stip)
Een stalen ros las te Langbroek
een levensgroot reclamedoek,
waarop stond: PETER'S FIETSEN ZIJN
GEWELDIG TEGEN ZADELPIJN.
Het rijdier sprak niet ongenegen:
"Daar ben ik ook geweldig tegen."

Waarvan akte :-)

 

8 oktober 2018, Fam. M.J. de Groot

"Het ombouwen van onze fiets is keurig verzorgd, tegen een mooie prijs. Elke dag geniet onze zoon ervan !"

 

7 oktober 2018, Diana GN

"De fiets werd snel en heel goed gerepareerd! En zelfs netjes thuisbezorgd. Helemaal top! En dan gaat het geld ook nog eens naar een goed doel! Dubbel top!"