Via deze pagina kun je een reactie achterlaten over jouw bevindingen met Peters Fietsproject.

2 september 2020 Greet Visser

"Zeer tevreden over Peter zijn advies en service.
Heel blij met het ombouwen van nogal zwaar trappende fiets in een e-bike.
Kan Peter van harte aanbevelen!"

 

23 juli 2020 Marleen Berkhof

"Gisteren eerste rit gemaakt op onze door Peter omgebouwde koga’s tot e-bike. Wat een weelde. Wij twee heerlijke nieuwe fietsen en hebben hiermee ook nog het goede doel gesteund."

 

18 juli 2020 T.G. Klomp

"Het ombouwen van een 3 jarige fiets naar een e- bike gewoon een fantastisch idee je krijgt hem binnen een dag tijd weer keurig mee en ook weer voor een goed doel."

 

25 april 2020 Henk

"Mijn oude bakfiets om laten bouwen naar e-bike ,geweldig!! Ben er heel blij mee
en je steunt ook nog een goed doel"

 

15 april 2020 Dick

"Ombouwen van onze 2-jarige transportfiets naar een e-bike: fantastisch resultaat en je rijdt er zo mee weg. Peter had tijd en was met 3 dagen klaar. Goede communicatie, komt afspraken na en je helpt een goed doel. Zijn project is een echte Win-Win situatie. Goed initiatief en ga zo door!!"

 

4 maart 2020 Helena en Narciso

"Het project van Peter is een Win-Win project. Een fiets waarvan wij dachten dat het niet meer te repareren was, is zo goed gerepareerd dat wij er nog jaren op kunnen fietsen. En we helpen een goed doel. Hoe mooi is dat !!! Peter je project is een geweldig initiatief!"

 

7 februari 2020 Janet

"Wat een geweldig idee toen ik hoorde van dit project. Ik wilde een elektrische fiets maar m'n 'oude' fiets niet wegdoen. Nu heb ik beiden!! Bedankt Peter, ook voor de snelle afhandeling, plus de extra dingen die je aan mijn fiets hebt gedaan :-)"

 

20 januari 2020 Jolanda Klapwijk

"Ik heb mijn bakfiets elektrisch laten maken door Peter . Het is heel bijzonder hoe hij mij geholpen heeft door persoonlijk mijn bakfiets op te halen en toen 10 kilometer moest fietsen naar z'n werkplaats in Delft. De fiets ook weer thuis gebracht, tot de voordeur! Ik ben heel blij met dit systeem van Veldia, je zoeft over de weg! Kan het iedereen aanbevelen!!!"

 

20 november 2019 Marzia

"Ik heb mijn fiets laten ombouwen naar een e-bike bij Peter. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Goede en snelle communicatie met Peter. Daarnaast kon het op korte termijn geregeld worden. Uitstekende dienstverlening!"

 

10 augustus 2019 Liset

"Superblij met mijn omgebouwde Giant tot E-Bike. Fiets rijdt perfect. Fijne en duidelijke communicatie met Peter. Overweegt u uw huidige fiets te laten ombouwen tot E-Bike? Niet twijfelen maar gewoon DOEN!"

 

8 juni 2019  Wim Karsdorp

"Ik heb bij mijn collega Peter een ombouwset gekocht en dit samen met een andere collega gemonteerd. Echt super zoals ik geholpen ben. Ik gebruik hem nu regelmatig voor woon/werk verkeer. Nooit geweten dat fietsen zo leuk kan zijn. Bedankt Peter."

 

3 juni 2019  Janneke van Herk

"Vandaag mijn eerste fietsroute van 40 km erop zitten nadat Peter de fiets heeft omgetoverd naar een e-bike.
Super! Goede en nette service en de fiets rijdt heerlijk. Al lange tijd nagedacht over een e-Bike maar de kosten van een nieuwe e-bike hielden mij tegen totdat wie via een buurvrouw werden gewezen op Peters Fietsproject. Erg tevreden en een echte aanrader! Het mooie is dat het arbeidsloon wordt gegeven aan een goed doel! Super mooi project Peter. Ga zo door."

 

21 mei 2019  Dick Roobol

"Ik hoorde, via iemand anders, van Peters fietsproject en ben meteen gaan kijken op zijn site en op de site waar de onderdelen voor een e-bike vandaan komen. Mijn vrouw had al langer een e-bike en die fietst enorm goed. Aangezien ik nog een goede (extra) fiets in de schuur had staan, heb ik de stap gewaagd. Nou, dat was een goede beslissing, want ik ben zeer tevreden over Peters vakmanschap, ik heb er een hele goede, fijne fiets voor teruggekregen, voor een zeer redelijke prijs. Dit is voor iedereen aan te raden die nog een goede fiets heeft en overweegt om hem in te ruilen voor een e-bike. Peter, bedankt."

 

8 april 2019  Hans Fekkes

"Na lang wikken en wegen of het een nieuwe e-bike of een omgebouwde fiets zou worden, en na in contact te zijn gekomen met Peter, besloten voor het laatste. En daar hebben mijn vrouw en ik geen spijt van. Fietsen als nieuw teruggekregen, fietsen is weer een feest geworden zeker als je de prijs in ogenschouw neemt. Feitelijk hebben we twee E-bikes voor de prijs van één! Kan iedereen Peter's fietsproject van harte aanraden."

 

28 maart 2019  Piet en Christien

"Peter heeft onze fietsen omgebouwd tot e-bike. We zijn zeer tevreden over het resultaat, de kwaliteit, zijn service, zijn heldere en transparante wijze van communiceren over de techniek, de mogelijkheden en de financiële afhandeling. Echt een aanrader om bij Peter je fiets te laten ombouwen, temeer omdat ook zijn concept natuurlijk fantastisch is!"

 

8 maart 2019  fam. Mourits

"We hebben onze fiets om laten bouwen tot een e-bike. Goede voorlichting gekregen en niet duur. We zijn er heel tevreden over hoe alles gegaan is en hoe we geholpen zijn. De fiets heeft een grote actie radius, er kunnen veel kilometers mee gefietst worden! Dank voor werk en goede service! Mooie bijkomstigheid is dat Peter het arbeidsloon doneert aan goede doelen!"

 

15 januari 2019, Coby Broos

"Mijn fiets is door Peter omgebouwd tot e-bike. In zeer korte tijd.
Vooraf duidelijke uitleg over mogelijkheden en kosten.
Ziet er piekfijn uit. Een prima initiatief om het arbeidsloon te doneren aan goed doel!
Zeer aan te raden!"

 

2 januari 2019, Mark en Aafke

"Peter heeft een gedetailleerde kennis van fietsonderdelen.
Zoekt naar en analyseert het probleem.
Gaat vervolgens aan de slag met als resultaat een fiets die weer rijdt als een zonnetje.
Peter is een betrouwbaar persoon, geeft een eerlijk advies en eerlijke prijs --> een aanrader om je fiets door hem te laten repareren."

 

9 december 2018, Henk van der Wel

"zeer tevreden over mijn E-bike, goed advies en kennis door Peter, complimenten!!"

 

7 december 2018, Henk Algra

"Betrouwbaar en degelijk: dat zijn kenmerken van de wijze waarop Peter fietsen repareert. En ook nog snel en een goede service! En dat allemaal niet voor zichzelf, maar voor een goed doel."

 

18 oktober 2018, Corina Grabijn

"Snel en heb gebruik kunnen maken van een leenfiets. Goede service en het uurloon gaat naar een goed doel!"

 

12 oktober 2018, Alexander

"Heldere communicatie, en net het stapje extra in de service die de verwachtingen overtreft. Hier maak ik vaker gebruik van."

 

11 oktober 2018, Rob van den Berg

"Peter heeft mijn fiets (Batavus) in maart 2018 omgebouwd tot E-bike. Sindsdien al vele ritten naar Haarlem gefietst waarbij de auto kan blijven staan. Dat scheelt kosten die ik liever in een goed doel steek ;-). De fiets rijd helemaal top."

 

11 oktober 2018, Marianne vd Kant

"Vooraf een goede uitleg van de mogelijkheden en prijs. Een snelle levering en goede service. Helemaal top."

 

10 oktober 2018, Rob van Woudenberg

"Peter geeft hele goede service en is pas tevreden als de klant ook tevreden is. Hij werkt snel en het het resultaat is zeer goed. En dan ook nog voor een goed doel. Het mes snijdt aan meerdere kanten. Ik ben blij met hem en raad anderen aan ook naar hem toe te gaan."

 

9 oktober 2018, Leny

"Had een fijne fiets waar ik door omstandigheden niet meer prettig op fietste, maar na het ombouwen naar een E-bike weer naar volle tevredenheid en heel veel plezier op kan fietsen."

 

9 oktober 2018, Nynke

"Peter werkt snel en precies, wij zijn heel tevreden!"

 

9 oktober 2018, Elly Milder

"Geweldige service! Mijn fiets ziet er uit als nieuw en handig met de haal en breng service .En ook nog voor het goede doel!! Ik ben meer dan tevreden."

 

9 oktober 2018, Harmen Talstra

OP EEN STALEN ROS (vrij naar Kees Stip)
Een stalen ros las te Langbroek
een levensgroot reclamedoek,
waarop stond: PETER'S FIETSEN ZIJN
GEWELDIG TEGEN ZADELPIJN.
Het rijdier sprak niet ongenegen:
"Daar ben ik ook geweldig tegen."

Waarvan akte :-)

 

8 oktober 2018, Fam. M.J. de Groot

"Het ombouwen van onze fiets is keurig verzorgd, tegen een mooie prijs. Elke dag geniet onze zoon ervan !"

 

7 oktober 2018, Diana GN

"De fiets werd snel en heel goed gerepareerd! En zelfs netjes thuisbezorgd. Helemaal top! En dan gaat het geld ook nog eens naar een goed doel! Dubbel top!"