Waarom ombouwen?

1. Voordeel

Als je in het bezit bent van een goede fiets *) is het veel voordeliger om deze te laten ombouwen dan om een nieuwe E-bike aan te schaffen. Je behoudt je eigen fiets, maar wel met alle gemakken van een E-bike. Sinds kort kan dit ook als abonnement, waarbij ik samen werk met HeyFiets

*) Bakfietsen en ligfietsen kunnen ook prima worden omgebouwd. Heyfiets is voornamelijk voor stadsfietsen geschikt.

2. Keuze

Bij het ombouwen naar E-bike zijn er diverse keuzes uit motoren en accu's. Zo kun je de fiets geheel afstemmen op je eigen wensen en budget.

 

3. Garantie

Na ombouw van je fiets ontvang je minimaal 2 jaar volledige garantie op onderdelen en montage. Afhankelijk van de accukeuze kan de garantie oplopen tot maar liefst 5 jaar!

 

4. Duurzaamheid

Door je bestaande fiets te blijven gebruiken wordt het gebruik van materialen beter en langer benut en werk je mee aan duurzaamheid. Mocht je door een E-bike ook nog eens vaker de auto laten staan, dan komt er nog een schepje bovenop. 

 

5. Onderhouds- en poetsbeurt

Het ombouwen van een fiets is een forse up-grade van je vervoermiddel. Daar hoort natuurlijk een grondige onderhouds- en poetsbeurt bij die ik voor slechts € 10,- voor je uitvoer. 

 

Neem gerust contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.