Stichting Present Delft

 

Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dat is de missie van Present!

Als makelaar in vrijwilligerswerk biedt Present de mogelijkheid om je als groep of individu in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Vanzelfsprekend zijn er voor de diverse activiteiten ook financiële middelen nodig. Door te investeren in je fiets, help je mee stichting present mogelijk te maken. 

https://stichtingpresent.nl/delft/ 

 

"Embangweni Mission Hospital, Malawi (Gerrit & Bernadine Roorda)

Wij worden via MMWT.nl uitgezonden naar een ziekenhuis in het afgelegen Embangweni, noord Malawi. Dit is een erg arm gebied waar veel mensen overlijden aan behandelbare ziekten of rond bevalling en geboorte. Het ziekenhuis heeft slechts twee artsen en komt veel tekort. De Nederlandse organisatie MMWT ondersteunt dit ziekenhuis sinds 2016 met het bouwen en uitrusten van operatiekamers en een afdeling. Nu heeft het MMWT ons gevraagd de kwaliteit van zorg te helpen verbeteren. 

Met uw betaling voor Peter's werk aan uw fiets steunt u ons bij dit project."

Operatie Mobilisatie  (Leen & Nina Dikken)

 
Een passie voor mensen tekent ons. In ieder mens mogen we iets moois zien van onze Schepper. Geraakt door Gods liefde willen we er voor anderen zijn om dit mooie wat God in hen heeft gelegd te ontdekken en tot bloei te laten komen. Hiervoor zetten we graag onze 2x30 jaar ervaring in de IT en in het onderwijs in. Ons werkgebied is Zuidelijk Afrika, we richten ons op de kwetsbaren en onze basis is Pretoria in Zuid-Afrika. Samen met de collega’s van Operatie Mobilisatie reiken we uit naar en investeren we in mensen opdat er bloeiende gemeenschappen ontstaan van mensen die willen groeien in Jezus. Door uw steun laat u dit werk bloeien. Hartelijk dank!